Om oss

Melin & Stedt Projekt AB är ett modernt besiktningsföretag som erbjuder trygg och oberoende husbesiktning i Göteborg och de flesta andra besiktningar till konkurrenskraftiga priser för både dig som köpare och säljare. 

Med lång erfarenhet och bred kunskap ger vår överlåtelsebesiktning dig optimala förutsättningar för en trygg och framgångsrik bostadsförmedling. Vårt mål är att revolutionera vår bransch och ge dig som beställare en fantastisk service som överstiger dina förväntningar. 

Förutom överlåtelsebesiktning erbjuder vi dessutom tjänster som bland annat inkluderar lägenhetsbesiktning, badrumsbesiktning, SBR Dolda-Fel Försäkringar och de flesta andra besiktningar. Vi arbetar till stor del mot privatpersoner, men även bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, mäklare, advokater och företag anlitar oss regelbundet. 

Vi önskar dig hjärtligt välkommen att kontakta oss redan idag, vi ser fram emot att hjälpa dig mot en trygg och framgångsrik fastighetsaffär. Du kan enkelt och smidigt begära en kostnadsfri offert nedan och sedan få ett konkret prisförslag inom kort. Du kan även se våra priser för våra besiktningar. Om du skulle ha några frågor eller funderingar finns vi här för att svara på dessa. Välkommen!

Rise